Garantie en retourbeleid

Garantie en retourbeleid

 

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren/kopie factuur/pakbon en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@ijgenteids.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 NB.:

Retourzendingen zijn voor de kosten en risico van de koper. Dit houdt in dat IJgenteids niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retour gestuurde artikelen.

IJgenteids
Spittaalstraat 15, 7201 EA Zutphen
info@ijgenteids-wonen.nl

 

Garantie

      Voor alle artikelen die je bij IJgenteids koopt, geldt de wettelijke garantie. Dit houdt in dat een artikel in goede staat moet verkeren en bij normaal gebruik naar behoren dient te functioneren. Als je een artikel ontvangt waarbij dit niet het geval is, voorziet IJgenteids je zo snel mogelijk van een passende oplossing. Afhankelijk van het artikel, wordt dit gedaan door vervanging of terugbetaling. Neem hiervoor contact op met IJgenteids.

© 2019 - 2022 IJgenteids | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel